

چگونه کسب و کار پررونقی در هنگام افزایش قیمت دلار داشته باشیم؟
یکی از پیروزی های شرکت ها و موسسات خصوصی و حتی دولتی این است که در شرایط افزایش دلار بتوانند کسب و کار خود را سرپا و پررونق نگه دارند.
در هر دوره ای ممکن است خطراتی از جمله رکود اقتصادی، جنگ یا مدیریت ضعیف یک کسب و کار را تهدید کند؛ این خطرات ممکن است مشاغل را در هر جامعه ای تهدید کنند و برای هر دولت و کشوری ممکن است پیش بیاید. یکی از این خطرات که امروزه اکثر شرکت ها با آن دست و پنجه نرم می کنند، افزایش قیمت دلار می باشد. مدیران باهوش با چند راه حل اصولی به سادگی از این شرایط سخت عبور می کنند.
شاید تعجب کنید اگر بدانید مایکروسافت، این غول نرم افزاری دنیا جزو آن دسته از کسب و کارهائی است که در دوران رکود شکل گرفته است. بيل گيتس در فاصله ي سالهاي ۱۹۷۵-۱۹۷۳ که رکود اقتصادي بدي بر آمريکا حاکم بود از دانشگاه هاروارد ترک تحصيل کرد و يک شرکت کوچک به نام NM را راه اندازي کرد. محصول اوليهي مايکروسافت که بسيار هم پرفروش بود Ms-Dos لقب گرفت. پس از آن با پيشرفت ساير محصولات مايکروسافت امروزه شاهد هستيم که اغلب رايانه هاي دنيا به ويندوز مايکروسافت و محصولات آفيس مجهز هستند.
تنها دلیل عبور کردن شرکت ها از این برهه زمانی، تدابیر مدیریتی نه چندان پیچیده این مدیران است. از جمله بهترین راهکارها در این موقعیت ها، نیازسنجی بازار است چرا که اگر شما از محصولی که تصمیم به تولید آن دارید اطمینان دارید، در هر صورت جای خود را در بازار پیدا می کند و بازار در هر شرایطی که باشد چون نیاز مردم به محصول شما احساس می شود افراد اقدام به تهیه آن می کنند.
در واقع نباید این ذهنیت را داشته باشیم که در دوران رکود همه چیز راکد می شود؛ مردم هنوز نیازهای اساسی شان را دارند. همچنین اگر بتوانید راه حل های کم هزینه تری را به مشتریان خود معرفی کنید؛ چرا که مشتریان در دوران رکود می خواهند بابت خرید هایشان کمتر هزینه کنند.
بعنوان راهکار بعدی توجه کنید که بخاطر هزینه های بالای شرکت، از خیر تبلیغات نگذرید؛ چرا که در اینصورت از کنار یکسری افرادی که می توانند مشتریان بالفعل محصولات و خدمات شما باشند، به راحتی گذشته اید.
دقت کنید درست در همین زمان رکود است که رقبای شما فعالیت شان را در بازار و در تبلیغات کمتر می کنند و این همان زمانی است که شما می توانید پررنگ تر ظاهر شوید و سهم بیشتری از بازار بدست آورده و حتی فرصت های جدید خلق کنید.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای معرفی خدمات و محصول خود به یک رسانه اکتفا نکنید و انواع رسانه ها و تبلیغات را بررسی و استفاده کنید. چرا که علایق هر فرد با فرد دیگری متفاوت است؛ یک جوان را درنظر بگیرید که نصف روز خود را در اینترنت می چرخد و شخص میانسالی که فقط به خواندن روزنامه علاقه دارد یا زن خانه داری که زیاد پای تلویزیون می نشیند؛ برای هر کدام از این اشخاص روش متفاوتی از تبلیغات پاسخگو است.
تبلیغات را می توان در رسانه های متعددی همچون روزنامه محلی، آگهی نیازمندی ها، تبلیغات اینترنتی و رسانه های اجتماعی دیوار شیپور اینستاگرام تلگرام،، بازاریابی ایمیلی، بر روی بیلبورد و تابلوهای تبلیغاتی، تلویزیون، رادیو، بنرهای تبلیغاتی، تراکت، کارت ویزیت، تبلیغات در مترو اتوبوس انجام داد.
شما با توجه به خدمات و نیازهای تان می توانید نوع تبلیغات تان را طوری انتخاب کنید که بیشترین تاثیر را روی مخاطب داشته باشد.
در این بین اینترنتی کردن کسب و کار خود را فراموش نکنید؛ امروزه عصر اینترنت و دهکده جهانی است و افراد در تمام دنیا فقط با یک کلیک می توانند با خدمات شما آشنا شوند. مخصوصاً در دوران رکود اقتصادی یا افزایش قیمت دلار که باعث آشفتگی در بازار و افت ناگهانی فروش می شود بهتر است به فکر راهی باشید تا مشتریان تان را هرطور شده پیدا کنید و به سمت خدمات تان بکشانید.
می توانید این کار را به آرسل وب بسپارید تا در ادامه مسیر آسوده خاطر باشید.